Maksu suoritetaan ostoksen lopussa ja summa vähennetään kortiltasi aikaisintaan tilauksen lähettämisen yhteydessä.

Allbuyssa voit maksaa seuraavilla korteilla:

- Dankort
Visa / Dankort
- MasterCard
- JCB
- Opettaja

Korttimaksun lisäksi tarjoamme seuraavia maksutapoja:

MobilePay
M obilePay on helppo maksaa matkapuhelimella kaupoissa, verkkokaupoissa, sovelluksissa ja käyttäjien välillä. Lue lisää MobilePaysta täältä.

ViaBill
ViaBillillä voit ostaa tuotteen täältä ja nyt, vaikka tililläsi ei olisikaan kaikkia rahaa jäljellä. Valitsemalla koroton ja maksuton osamaksun verkkokaupan kassalla voit sen sijaan jakaa maksun pienempiin osiin ja jakaa summan useille kuukausille. Lue lisää ViaBillistä täältä.

pankkisiirto
Jos haluat maksaa tilauksesi pankkisiirrolla, lähetä meille tilauksesi sisältävä sähköposti osoitteeseen info@allbuy.dk. Tämän maksutavan avulla vastustamisjärjestelmä ei suojaa sinua.

PayPal
PayPal, johtava turvallisten verkkomaksujen avulla, antaa ostajille ja yrityksille mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa rahaa verkossa. PayPalilla on yli 100 miljoonaa rekisteröityä tiliä 202 maassa ja alueella. Tämän maksutavan avulla vastustamisjärjestelmä ei suojaa sinua.

EAN
Julkisilla laitoksilla on mahdollisuus maksaa tilauksensa EAN-laskutuksella. Kaikki EAN-tilaukset on lähetettävä sähköpostitse osoitteeseen info@allbuy.dk, missä ne luodaan manuaalisesti.

sikkerhed
Tietoturva on tietysti aina pääpaino arkaluontoisten tietojen, kuten luottokorttitietojen, kohdalla. Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat korkean turvallisuustason järjestelmiä käyttäessään.