Toimitus Tanskassa

Kun lähetät tilauksen, jonka toimitusosoite on Tanskassa, alle 29,95 DKK: n tilauksista veloitetaan vähintään 500,00 DKK: n toimitusmaksu. Yli 500,00 DKK: n pakettipaketille on ilmainen toimitus. Jos toimitus valitaan yritysosoitteeseen tai toimituksen mukana, veloitetaan 14,95 DKK. 

PostNord: 29,95-34,95 DKK
GLS: DKK 14,95-34,95

Huolitsija voidaan valita uloskirjautumisen yhteydessä. Pidätämme oikeuden muuttaa huolitsijaa. Huolitsijan toimittaminen on aina vain reunakiveä.
Jos sisällyttäminen on mahdollista, sen voi ostaa maksun yhteydessä.

Toimitus muualle maailmaan

Tanskan ulkopuolella tapahtuvista toimituksista lisätään 250,00–500,00 DKK: n toimitusmaksu kaikista tilauksista. (Toimitettaessa Saksassa samat kulut kuin Tanskassa).

DHL: 250,00–500,00 DKK

Huolitsijan valitsee Allbuy.dk ja se voi vaihdella.

poimia

On mahdollista noutaa ja maksaa tilauksesi Allbuysta. Tarkka noudon päivämäärä ja kellonaika on kuitenkin sovittava asiakaspalvelun kanssa.

toimitus

Varastotuotteet lähetetään yleensä samana päivänä tai seuraavana päivänä tilaamisen jälkeen.

Tuotteet, joita ei ole varastossa, saapuvat yleensä 5-10 työpäivää, mutta ne riippuvat tietysti valmistajan viivästyksistä. 

Tilaustasi ei lähetetä ennen kuin se on noudettu. Tämä tarkoittaa, että odotamme, kunnes kaikki tilatut tuotteet ovat saapuneet varastollemme ennen kuin lähetämme tilauksen.

Toimitus ulkomaille

Ulkomaille toimitettaessa sovelletaan samoja ehtoja kuin edellä. Pidempiä toimitusaikoja voi kuitenkin esiintyä paikallisten toimitusolosuhteiden mukaan.

Merkintä! EU:n ulkopuolelle toimitettaessa kansallinen tulli voi veloittaa lähetyksestä tullin ja arvonlisäveron. Allbuy ei ole vastuussa siitä, periikö Tulli tämän summan vai ei. Joskus tulli perii summan rahdinkuljettajalta, joka sitten perii sen vastaanottajalta.