Sovellettavat ehdot yksityis- ja yritysasiakkaille.

Myynti- ja toimitusehdot tuotteiden ostamiseksi Allbuy.dk-sivustolta

Löydät aina sovellettavat myynti- ja toimitusehdot kohdasta "Ehdot" osoitteesta www.allbuy.dk.

Sopimuksen ehdot ja velvollisuus antaa tietoja

Kun teet tilauksen, saat automaattisesti tilauksen vahvistuksen, joka sisältää tiedot tilauksestasi.

hinnat

Kaikki hinnat ovat Tanskassa toimitettavia myyntihintoja sis. ARVONLISÄVERO. Toimituksissa EU: n ulkopuolelle ALV palautetaan automaattisesti toimituksen jälkeen. 

Jos havaitsemme virheen yhden tai useamman tilaamasi tuotteen hinnassa, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian ja annamme sinulle mahdollisuuden vahvistaa tilauksesi oikeaan hintaan tai peruuttaa sen. 

Meillä ei ole missään olosuhteissa velvollisuutta myydä tuotteita sinulle väärällä hinnalla (edes toimitusvahvistuksen lähettämisen jälkeen), kun tämä virhe hinnassa on ilmeinen ja tunnistettavissa ja olisit voinut helposti havaita sen vääräksi hinnaksi. Hinnat voivat muuttua milloin tahansa, mutta (paitsi yllä selitetyissä tapauksissa) mikään hinnanmuutos ei vaikuta tilaukseen, jos tilausvahvistus on jo lähetetty.

Alennukset

Yleiset alennukset

Tarjoamme alennuksia kaikille asiakkaille erilaisten tarjousten muodossa. Jos tuotteesta on alennus, alennus vähennetään jo sivustossa näytetystä hinnasta. Tällä tavoin näkemäsi hinta on aina "Sinun hintasi". Tämä noudattaa kuluttaja-asiamiehen nykyisiä ohjeita.

Yksittäiset alennuskoodit 
Yksittäisten alennuskoodien osalta alennus vähennetään vain uloskirjautumisen yhteydessä. Yksittäiset alennuskoodit syötetään ostoprosessin lopussa. Yksittäisiä alennuskoodeja ei voida yhdistää erikoistarjouksiin ja muihin alennuksiin.

Määräalennukset

Määräalennuksia saa lähettämällä tiedustelu osoitteeseen YHTEYDENOTTO Määräalennuksia ei voi yhdistää erikoistarjouksiin ja muihin alennuksiin.

Lahjakortit

Jos olet saanut lahjakortin Allbuylta, voit käyttää sitä maksuvälineenä osoitteessa www.allbuy.dk kirjoittamalla koodin ostoprosessin lopussa kohtaan "Alennuskoodi". Lahjakorttia ei tarvitse lunastaa kerralla, mutta se voidaan jakaa useisiin ostoksiin.

Jos olet ostanut lahjakortin www.allbuy.dk tämä pätee yhden vuoden ajan antopäivästä.

Edut yrityksille ja laitoksille

Yritykset ja laitokset voivat sopimuksella saada edulliset ehdot. Näitä ehtoja ei voida yhdistää muihin tarjouksiin ja alennuksiin.

Maksu

At allbuy.dk hyväksyy seuraavat maksutavat:

  • Dankort / luottokortti
  • mobilepay
  • Pankkisiirto (Ota yhteyttä asiakaspalveluun)
  • Nouto (ota yhteyttä asiakaspalveluun)
  • ViaBill
  • Maksu Apple

Maksu vähennetään vasta, kun tuote lähetetään.

Luottokortti

Seuraavat kortit hyväksytään osoitteessa allbuy.dk: Dankort, VISA / Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro, JCB ja Mastercard.

Allbuyssa ei veloiteta Danin ja luottokorttien käytöstä.

Pankkisiirto Kun maksat pankkisiirrolla, kokonaismäärä siirretään ennen tuotteen lähettämistä. Kun maksat pankkisiirrolla, et kuulu vastustamisjärjestelmän piiriin.

PayPal

Jos maksat PayPalin kautta, vastustamisjärjestelmä ei suojaa sinua. Lue lisää ehdoista PayPalin verkkosivustolta.

ViaBill

Maksu ViaBillin kautta:

Kun ostat ViaBillillä, saat ensin tavarat. Tämän jälkeen sinun on maksettava kuukausittainen etusi kunkin kuukauden 20. päivänä.

Jos kadut ostostasi, maksusopimus ViaBillin kanssa päättyy.

ViaBill rahoittaa enintään 2.000 2.000 Tanskan kruunun ostot. Yli 39 XNUMX Tanskan kruunua rahoitetaan yhteistyössä SparXpressin kanssa. Jos sinulla on jo Viabill-tili, se maksaa XNUMX DKK. palkkiona joka kuukausi. Lue lisää: https://viabill.dk/forretningsbetingelser/premium/

Laskuasiakas

Yritykset ja laitokset voivat hakea laskuasiakkaita. Ensimmäinen tilaus maksetaan etukäteen.

Muistutusmaksu / korko

Jos maksua ei suoriteta ajoissa laskulla / tiliotteella, 100 DKK: n muistutusmaksu per nykäyksiä. Jos maksua ei suoriteta toisen muistutuksen jälkeen, perintävaatimus siirretään ja maksut peritään lain mukaisesti. Viivästyneiden maksujen yhteydessä korko peritään myös Tanskan korkolain säännösten mukaisesti.

Toimituskulut

Toimitus Tanskassa

Kun lähetät tilauksen, jonka toimitusosoite on Tanskassa, alle 29,95 DKK: n tilauksista veloitetaan vähintään 500,00 DKK: n toimitusmaksu. Yli 500,00 DKK: n pakettipaketille on ilmainen toimitus. Jos toimitus valitaan yritysosoitteeseen tai toimituksen mukana, veloitetaan 14,95 DKK. 

PostNord: 29,95-34,95 DKK
GLS: DKK 14,95-34,95

Huolitsija voidaan valita uloskirjautumisen yhteydessä. Pidätämme oikeuden muuttaa huolitsijaa. Huolitsijan toimittaminen on aina vain reunakiveä.
Jos sisällyttäminen on mahdollista, sen voi ostaa maksun yhteydessä.

Toimitus muualle maailmaan

Tanskan ulkopuolella tapahtuvista toimituksista lisätään 250,00–500,00 DKK: n toimitusmaksu kaikista tilauksista. (Toimitettaessa Saksassa samat kulut kuin Tanskassa).

DHL: 250,00–500,00 DKK

Huolitsijan valitsee Allbuy.dk ja se voi vaihdella.

poimia

Tilauksesi voi noutaa ja maksaa Allbuylta. Keräyksestä on kuitenkin sovittava tietty päivämäärä ja kellonaika.

toimitus

Varastotuotteet lähetetään yleensä samana päivänä tai seuraavana päivänä tilaamisen jälkeen.

Tuotteet, joita ei ole varastossa, saapuvat yleensä 3-7 työpäivää, mutta ne riippuvat tietysti valmistajan viivästyksistä. 

Jos toimitusaika on tätä pidempi, se ilmoitetaan ostoksesi yhteydessä. Saat sähköpostin, kun tilauksesi lähetetään meiltä.

Tilaustasi ei lähetetä ennen kuin se on kerätty. Tämä tarkoittaa sitä, että odotamme kaikkien tilattujen tuotteiden saapumista varastoomme ennen tilauksen lähettämistä.

Toimitus ulkomaille

Ulkomaille toimitettaessa sovelletaan samoja ehtoja kuin edellä. Pidempiä toimitusaikoja voi kuitenkin esiintyä paikallisten toimitusolosuhteiden mukaan.

Merkintä! Toimituksista EU: n ulkopuolelle kansallinen tulliviranomainen voi periä lähetyksestä tullia ja arvonlisäveroa. Allbuy ei ole vastuussa siitä, kerääkö kansallinen tulli tämän summan. Joskus tullilaitos perii summan rahdinkuljettajalta, joka sitten laskuttaa vastaanottajalta.

Toimitus Grönlantiin.

Jos rahdinkuljettajaa tarvitaan, jotta tilaus voidaan toimittaa toimitusosoitteeseen Grönlannissa, toimitusmaksu voi olla suurempi kuin ostoa tehtäessä oletettiin. Tämä hinta perustuu Blue Water Shippingin tai RAL:n nykyiseen tarjoukseen.

Palautus- ja peruutusoikeus

Lain mukaan sinulla on 14 päivän peruuttamisoikeus, kun ostat verkossa. Allbuy tarjoaa 90 päivän peruutusoikeuden. Peruutusaika päättyy 90 päivää tavaroiden vastaanottopäivästä.

Sinun on ilmoitettava meille 90 päivän kuluessa vastaanottamisesta, että haluat peruuttaa ostoksesi. Voit tehdä tämän aloittamalla palautusprosessin osoitteessa www.allbuy.dk/retur. 

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse, saat sähköpostiviestin, joka vahvistaa kyselysi vastaanottamisen. Et voi katua yksinkertaisesti kieltäytymällä vastaanottamasta tuotetta ilmoittamatta siitä meille samalla selkeästi. 

Peruutuksen määräajan noudattamiseksi sinun on palautettava tuotteesi viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona ilmoitat Allbuylle haluavasi peruuttaa ostoksesi. Sinun on maksettava palautettavasta paketista, ja olet itse vastuussa vahingoista kuljetuksen aikana.

Hyvitys suoritetaan ilman aiheetonta viivytystä viimeistään 14 päivän kuluessa päivästä, jona olemme vastaanottaneet tavarat palautettu. Hyvitys suoritetaan samalle maksukortille, jota käytit maksaessasi tilaustasi.

Jos olet ostanut meiltä useita tuotteita, sinulla on mahdollisuus lähettää yksi tai useampi tuote takaisin, vaikka ne olisi ostettu yhdessä tilauksessa. Huomaa, että sinulle ei korvata toimituskuluja, jos kadut osan ostoksestasi. 

Voimme pidättää maksun, kunnes olemme saaneet tuotteen, ellet lähetä meille todistetta palauttamisesta.

Olet vastuussa tavaroiden arvon heikkenemisestä, joka johtuu muusta käsittelystä kuin mitä on tarpeen tavaroiden testaamiseksi tavalliseen tapaan, kuten tekisit fyysisessä myymälässä. Palautettava summa riippuu tuotteen kaupallisesta arvosta, ja joissakin tapauksissa se voi tarkoittaa, että saat takaisin vain lähetyskulut. "

Suosittelemme, että lähetät tuotteen takaisin alkuperäispakkauksessa.
Jos alkuperäinen pakkaus puuttuu, se voi johtaa tuotteen arvon laskuun.)

Sinun on maksettava toimituskulut palautuksen yhteydessä Allbuyyn.

Tiettyjä tuotteita ei voida palauttaa tavallisella postilla. Tämä koskee: Yli 35 kg painavia tuotteita.

Näiden esineiden palautuskustannusten odotetaan maksavan enintään 500 DKK.

Ilmoita palautuksestasi www.allbuy.dk/retur tai käytä tavallista peruutuslomaketta, jonka löydät käyttöehtojen alaosasta.

Tuote lähetetty:
Allbuy
PO 282
6330 Padborg

Hyväksymme vain paketit, jotka lähetetään suoraan osoitteeseen.

Valitusoikeus

Tavaroiden ostamiseen voidaan soveltaa ostolain vikasääntöjä. Kuluttajana sinulla on kahden vuoden oikeus tehdä valitus. Jos saat väärän tuotteen tilauksesi yhteydessä tai vahingoittuneen tuotteen, sinun on valittava kohtuullisen ajan kuluessa vian toteamisesta. Jos valitat kahden kuukauden kuluessa, valituksen katsotaan olevan ajankohtainen.

Reklamaatioista voi ilmoittaa per. posti: YHTEYDENOTTO. Voit käyttää valitusoikeuttasi lähettämällä tuotteen takaisin. Maksamme kohtuulliset toimituskulut, jos reklamaatio on perusteltu.

Jos valituksesi on perusteltu, se tarkoittaa, että voit joko korjata, vaihtaa tuotteen, rahat takaisin tai alentaa hintaa tilanteesta riippuen.

Jos valitus on perusteltu, hyvitämme (kohtuulliset) lähetyskulusi. Tuote on aina lähetettävä takaisin asianmukaisessa pakkauksessa. Muista myös hankkia lähetyskuitti, jotta voimme hyvittää toimituskulut.

Ilmoita palautuksesi aina osoitteessa www.allbuy.dk/retur

Tuote lähetetty:
Allbuy
PO 282
6330 Padborg

Hyväksymme vain paketit, jotka lähetetään suoraan osoitteeseen.

 Tilaukset, jotka eivät ole Allbuyn ehtojen mukaisia, peruutetaan ilman erillistä ilmoitusta.

yksityisyyden suoja

Tarvitsemme seuraavat tiedot, jotta voit tehdä sopimuksen kanssamme: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Rekisteröimme henkilötietosi voidaksemme toimittaa tuotteen sinulle.

Henkilötiedot rekisteröidään Allbuylle ja säilytetään viisi vuotta, jonka jälkeen tiedot poistetaan.

Verkkosivustosta www.allbuy.dk vastaavat tiedot ovat Allbuy.

Teemme yhteistyötä myös useiden muiden yritysten kanssa, jotka tallentavat ja käsittelevät tietoja. Yritykset käsittelevät tietoja vain meidän puolestamme eivätkä saa käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa. 

Työskentelemme vain sellaisten tietojenkäsittelijöiden kanssa EU: ssa tai maissa, jotka voivat tarjota tietojesi riittävän suojan.

Allbuyssa rekisteröityneenä sinulla on aina oikeus vastustaa rekisteröintiä. Sinulla on myös oikeus saada käsitys siitä, mitä tietoja sinusta on rekisteröity. Sinulla on nämä henkilötietolain mukaiset oikeudet ja niihin liittyvät tiedustelut on suunnattu osoitteeseen YHTEYDENOTTO.

Valitusoikeus
Jos haluat kuluttajana valittaa ostoksestasi, sinun tulee ottaa yhteyttä (lisää verkkokaupan asianomaisen henkilön / yksikön sähköpostiosoite). Jos emme löydä ratkaisua, voit lähettää valituksen osoitteeseen Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Hallitushuoneen valitusportaali.

Valittaakseen tuotteen tai palvelun, josta haluat valittaa, on täytynyt maksaa vähintään 1.110 100.000 DKK ja enintään 720 XNUMX Tanskan kruunua. Vaatteita ja kenkiä koskevien valitusten osalta hinnan on kuitenkin oltava vähintään XNUMX DKK. Valituksen käsittelystä peritään maksu.

Kun teet ostoksia e-brändillä varustetussa verkkokaupassa, voit saada tapauksesi käsiteltyä ilmaiseksi – summasta riippumatta. Lue lisää hänen.

Jos asut jossain muussa EU-maassa kuin Tanskassa, voit valittaa EU-komission valitusportaaliin tästä - http://ec.europa.eu/odr  

PriceRunner-ostotakuu

Ostoksesi kanssamme on täysin ilmainen ja kuuluu PriceRunner-ostotakuun piiriin. Se turvaa sinulle 50.000 kruunua, jos ostoksesi yhteydessä ilmenee ongelmia. Ostotakuun kattamiseksi sinun on oltava vain rekisteröitynyt PriceRunner-jäsen.

Niille teistä, jotka eivät ole PriceRunner -jäseniä ja jotka ovat käyneet palvelumme kautta, voit silti saada ostoksesi turvatuksi ostotakuun kautta. Sinun tarvitsee vain kirjautua heidän verkkosivustolleen tunnin kuluessa. Se on ilmainen ja vie vain hetken. Rekisteröidy PriceRunner-ostotakuun.

PriceRunner-ostotakuu vakuuttaa sinut, jos tuote vaurioituu toimituksen yhteydessä, vaurioitunut tuote, jos tuote puuttuu toimituksen yhteydessä, jos tuote on väärä tai viallinen tai jos tuotteen toimitus epäonnistuu. Muista, että tilaus on osoitettava sinulle henkilökohtaisesti.

Jos jotain menee pieleen ostoksesi yhteydessä, ostotakuu kattaa sekä hankintakustannukset että toimituskulut. Saat myös korvauksen välittömästä taloudellisesta vahingosta, jonka olet saattanut kärsiä virheen seurauksena. Ostotakuu ei kata arvon menetystä, tulojen menetystä tai muita suoria tai välillisiä kustannuksia.

Viimeiset ehdot ja luettelo takuusta poissuljetuista luokista on osoitteessa PriceRunner.

Linkki peruutuslomakkeeseen

Kauppaehdot päivitettiin viimeksi 15. tammikuuta 2022.

Yleistä tietoa

Allbuy.dk / A1
Postilaatikko (282)
6330 Padborg

CVR: 27832342 / SE: 38360574

Kaikki ostokset tehdään seuraavien kautta:
A1 Gmbh
Gütherbahnhofissa 3 
24983, Handewitt, Saksa